Η Αβάνα είναι η πρωτεύουσα της Κούβας και η μεγαλύτερη πόλη της Καραϊβικής, με σχεδόν 2.500.000 κατοίκους, και αποτελεί τον σημαντικότερο τουριστικό προορισμό της χώρας. Στην πόλη των αντιθέσεων, θα δείτε την κλασσική ισπανική αρχιτεκτονική της αποικιοκρατίας στον τομέα της παλιάς πόλης, που έχει χαρακτηριστεί από την UNESCO μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς, ενώ στην υπόλοιπη πόλη θα συναντήσετε κτήρια της σοβιετικής αρχιτεκτονικής. Πολυτελείς βίλες και φαρδείς δρόμους στις συνοικείες που πριν την επανάσταση κατοικούσαν οι αριστοκράτες και οι επιφανείς πολίτες της χώρας,αλλά και φτωχογειτονιές. Μπροστά σας θα ξετιλχθούν σκηνές και μελωδίες από ταινίες, σε αυτή την πόλη με την ιδιαίτερη και χαρακτηριστική κουλτούρα. Η Κούβα είναι γνωστή για τα αρώματα, τις γεύσεις, τις μελωδίες, τα ποτά και τα πούρα της, για την διασκέδαση και την φιλοξενία της, και η Αβάνα ξέρει πολύ καλά πώς να το επαληθεύσει.

Στο Καστίγιο Ντελ Μόρο, το παλιό ισπανικό φρούριο που προσφέρει πανοραμική θέα της πόλης, θα ταξιδέψετε στον χρόνο και θα βρεθείτε στην εποχή της αποικιοκρατίας και των πειρατών, στο στέκι του Χέμινγουεϊ στα ιστορικά μπαράκια της πόλης με τα μοναδικά κοκτέιλ θα βρεθείτε σε έναν άλλο ρυθμό και τρόπο ζωής, στην Πλατεία της Επανάστασης θα μεταφερθείτε στην εποχή που οι ομιλίες του Φιντέλ γέμιζαν την πλατεία με εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου.

Η Αβάνα είναι σίγουρα ένας προορισμός που θα ικανοποιήσει κάθε επισκέπτη, και σίγουρα θα σας πείσει να ανανεώσετε το ραντεβού σας μαζί της, καθώς μια φορά στην Αβάνα ποτέ δεν είναι αρκετή!

Κατεβάστε το πακέτο εδώ